Breville BPR600XL Manuel d'utilisateur

Naviguer en ligne ou télécharger Manuel d'utilisateur pour Petits appareils de cuisine Breville BPR600XL. Breville Consumer Service Center Manuel d'utilisatio

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www.breville.com
Breville is a registered trademark of Breville Pty. Ltd. A.B.N. 98 000 092 928.
Copyright Breville Pty. Ltd. 2012.
Due to continued product improvement, the products illustrated/photographed
in this booklet may vary slightly from the actual product.
Model BPR600XL Issue - A12
USA
Mail: Breville USA
19400 S. Western Ave
Torrance CA
90501-1119
Phone: 1-866-273-8455
Email: askus@brevilleusa.com
Canada
Mail: Breville Canada
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Pointe-Claire (Montreal)
Quebec H9P 2Z2
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Email: askus@breville.ca
Breville Consumer Service Center
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Résumé du contenu

Page 1 - [email protected]

www.breville.com Breville is a registered trademark of Breville Pty. Ltd. A.B.N. 98 000 092 928. Copyright Breville Pty. Ltd. 2012. Due to continued p

Page 2 - BPR600XL

9KNOW YOUR BREVILLE PRODUCTP. Timer button Sets cooking time.Q. Silicone Rubber Sealing Gasket Dishwasher safe. R. Pressure Safety ValveS. Pressur

Page 3 - CONGRATULATIONS

99PAGE HEADER...RECETTES DE CUISSON À PRESSION - BOUILLONSBOUILLON DE POULET2,5 litresINGRÉDIENTS1kg de carcasses de poulet1 oignon, tranché1 carott

Page 4

100PAGE HEADER...RECETTES DE CUISSON À PRESSION - BOUILLONSBOUILLON DE BOEUF2,5 litresINGRÉDIENTS2 c. à soupe d'huile2 carottes, coupées en dés

Page 5 - IMPORTANT SAFEGUARDS

101PAGE HEADER...SOUPE AU POULET6–8 portionsINGREDIENTS1½ kg de poulet (pilons, ailes, cuisses)1 oignon moyen, coupé en 42 carottes, pelées et coupé

Page 6

102PAGE HEADER...SOUPE AUX LÉGUMES4–6 portionsINGRÉDIENTS1 c. à soupe d'huile végétale1 gros oignon, fi nement haché3 gousses d'ail, fi neme

Page 7 - SAVE THESE INSTRUCTIONS

103PAGE HEADER...CURRY AUX POIS CHICHES& PATATES DOUCESEnviron 6–8 portionsINGRÉDIENTS1½ tasse (335g) de pois chiches, séchés1 c. à soupe d&apos

Page 8

104PAGE HEADER...RISOTTO AU POULET ET PESTO4–6 portionINGRÉDIENTS1 c. à soupe de beurre225g de fi lets de poitrine de poulet, fi nement tranchés1 c. à

Page 9

105PAGE HEADER...POULET AU PAPRIKA4–6 portionINGRÉDIENTS2 c. à soupe d'huile végétale2 oignons moyens, coupés en dés2 tomates en grappe, pelée

Page 10 - KNOW YOUR BREVILLE PRODUCT

106PAGE HEADER...CORNED-BEEF4–6 portionsINGRÉDIENTS1–1,2kg de corned-beef1 gros oignon piqué de 6 clous de girofl e1 c. à soupe de vinaigre de cidre1

Page 11 - Quick Start Guide

107PAGE HEADER...RÔTI DE BOEUF AU SOYA ET À L'AIL4–5 portionsINGRÉDIENTS1,2 kg de fi let de boeuf roulé1 c. à soupe d'huile d'olive1 c

Page 12 - 1-866-273-8455

108PAGE HEADER...SPAGHETTI & SAUCE BOLOGNAISE VITE FAITE6–8 portionsINGRÉDIENTS2 c. à soupe d'huile d'olive1 oignon moyen, coupé en dé

Page 13 - BEFORE FIRST USE

Quick Start Guide This Quick Start Guide is designed for first time use. For safety and more information, refer to your Instruction Booklet.2Wash sili

Page 14 - WARNING

109PAGE HEADER...CRÈME ANGLAISE DE BASE4 portionsINGRÉDIENTS4 oeufs, battus1⁄3 tasse de sucre à glacer200ml (¾ tasse) de lait1½ c. à thé d'esse

Page 15

110PAGE HEADER...PLUM PUDDING4–6 portionsINGRÉDIENTS100g de fruits séchés2 c. à soupe de brandy¼ tasse d'eau bouillante¼ tasse de sirop doré4 c

Page 16 - PREPARING VEGETABLES

111PAGE HEADER...RÉGLAGE DE CUISSON LENTEL'autocuiseur/mijoteuse a été conçu spécifi quement avec un réglage unique de cuisson lente qui superpo

Page 17

112PAGE HEADER...COMMENT CUIRE LENTEMENT1. Placez la cuve de cuisson amovible dans son boîtier en acier inoxydable. 2. Fixez solidement le joint e

Page 18 - OPERATING

113PAGE HEADER...5. Pressez la touche FUNCTION jusqu'à ce que le voyant SLOW COOK (Cuisson lente) clignote en rouge.6. Pour régler la minuter

Page 19 - & SLOW COOKING

114RECETTES DE CUISSON LENTE - AGNEAUJARRETS D'AGNEAU BRAISÉS EN SAUCE CHAR SIU4 portionsINGRÉDIENTS4 jarrets d'agneau de 10–12cm de long1 c

Page 20

115PAGE HEADER...POULET À L'ÉCHALOTE ET À L'AIL4–6 portionsINGRÉDIENTS1kg de morceaux de poulet (cuisses et pilons), sans la peau ni le gr

Page 21 - PRESSURE COOKING

116PAGE HEADER...COMMENT CUIRE À LA VAPEUR1. Placez la grille de cuisson en acier inoxydable dans la cuve de cuisson amovible et ajoutez un minimum

Page 22 - POSITION

117PAGE HEADER...Décharge rapide – Cette méthode utilise le bouton de décharge de vapeur. Pressez-le par petits coups jusqu'à ce que toute la v

Page 23

118PAGE HEADER...Légumes cuits à la vapeurChoisissez les légumes mentionnés dans le tableau de cuisson de base.1 litre d'eau ou de bouillon cha

Page 24

6Refer to the Instruction Bookor Contact Customer Service.HELP!USA1-866-273-8455CANADA1-855-683-35353Select FUNCTION button until STEAM function indic

Page 25 - CONVENTIONAL

119RECETTES DE CUISSON À LA VAPEURPAPILLOTES DE POISSON ASIATIQUES2 portionsINGRÉDIENTS2 fi lets de poisson de 150g, avec la peau, comme le vivaneau ou

Page 26 - PRESSURE COOKING GUIDE

120RECETTES DE CUISSON À LA VAPEURPUDDING CARAMEL & SAUCE BUTTERSCOTCH4–6 portionsINGRÉDIENTS4 c. à soupe de beurre½ tasse de lait1 oeuf, bien bat

Page 27 - PRESSURE COOKING RICE

121PAGE HEADER...PUDDING AU DOUBLE CHOCOLAT & SAUCE AU CHOCOLAT4–6 portionsINGRÉDIENTS4 c. à soupe de chocolat à cuisson2 c. à thé de beurre1 oe

Page 28

ENTRETIEN ET NETTOYAGEde votre produit Breville

Page 29 - PRESSURE COOKING LEGUMES

123PAGE HEADER...ENTRETIEN ET NETTOYAGEATTENTION• N'utilisez pas de nettoyants abrasifs, de laine d'acier ou de tampons à récurer.• N&ap

Page 30 - PRESSURE COOKING VEGETABLES

124PAGE HEADER...5. Démontez le couvercle.a) Tout d'abord, retirez délicatement le joint de caoutchouc silicone sous le support du joint. Vér

Page 31

125PAGE HEADER...c) Lavez l'intérieur du couvercle avec un chiffon ou une éponge mouillée et savonneuse. Utilisez une brosse pour retirer les

Page 32 - POT ROAST

GUIDE DE DÉPANNAGE

Page 33 - HOW TO ROAST

127PAGE HEADER...GUIDE DE DÉPANNAGEPROBLÈME SOLUTION FACILEEO apparaît sur l'écran DELa. Vérifi ez si le couvercle est bien fermé.b. Vérifi ez

Page 34 - BASIC ROAST

BEFORE FIRST USEof your Breville product

Page 35 - PRESSURE COOK RECIPES - DIP

13BEFORE FIRST USEPREPARING THE FAST SLOW COOKER FOR USE1. Before fi rst use, remove all promotional labels and packing materials.2. Remove the lid b

Page 36 - CHICKEN STOCK

14BEFORE FIRST USEDO’S• Always thaw frozen meat and poultry before cooking.• Use dry oven mitts when lifting the removable bowl after cooking.• Alw

Page 37 - BEEF STOCK

15HINTS AND TIPS BEFORE PRESSURE COOKING & SLOW COOKINGPREPARING MEAT AND POULTRYSelect cuts of meat suitable for pressure cooking by choosing cut

Page 38 - PRESSURE COOK RECIPES - SOUP

16PAGE HEADER...HINTS AND TIPS BEFORE PRESSURE COOKING & SLOW COOKINGPREPARING DRIED PULSES (BEANS AND PEAS)Legumes and pulses can be cooked wit

Page 39 - VEGETABLE SOUP

OPERATINGyour Breville product

Page 40 - SWEET POTATO

18PAGE HEADER...A BEGINNER'S GUIDE TO SAUTÉ AND SEARSAUTEING AND SEARING BEFORE PRESSURE COOKING & SLOW COOKINGSautéing and Searing in the

Page 41 - HOW TO STEAM

BPR600XLthe Fast Slow Cooker™Instruction Book - Livret d’instructions

Page 42 - PAPRIKA CHICKEN

19PAGE HEADER...A BEGINNER'S GUIDE TO SAUTÉ AND SEAR6. When desired cooking time is displayed, press START/CANCEL button. SAUTÉ/SEAR indicator

Page 43 - CORNED BEEF

20PAGE HEADER...A BEGINNER'S GUIDE TO PRESSURE COOKINGA BEGINNER’S GUIDE TO PRESSURE COOKINGPressure cookers are a great option for cooking suc

Page 44 - SOY AND GARLIC BEEF ROAST

21PAGE HEADER...A BEGINNER'S GUIDE TO PRESSURE COOKING6. Ensure the Pressure Regulator Release Valve is turned to the PRESSURE position. For c

Page 45 - BOLOGNAISE SAUCE

22PAGE HEADER...A BEGINNER'S GUIDE TO PRESSURE COOKING9. When LED displays “0” cooking has fi nished. The appliance will sound 5 beeps. 10. To

Page 46 - BASIC EGG CUSTARD

23PAGE HEADER...• Keep hands and face clear of Pressure Release Valve when appliance is in Pressure Cooking operation. Hot steam and water may be e

Page 47 - CHRISTMAS PUDDING

PRESSURE COOKING GUIDE &CONVERTING CONVENTIONAL RECIPESfor your Breville product

Page 48 - SLOW COOK SETTING

25PRESSURE COOKING GUIDE MEAT, POULTRY & SEAFOODPRESSURE SETTINGPRESSURE COOK TIMECONVENTIONAL COOKING TIMELAMBLamb Shanks 4 x 4.5–5" longLam

Page 49

26PRESSURE COOKING GUIDEPRESSURE COOKING RICEWash rice well until water runs clear. Drain well and add rice to removable cooking bowl, measure water o

Page 50

27PAGE HEADER...NOTEWhen cooking rice, cereals or pasta, depressurize slowly after cooking by pressing the Steam Release button in short bursts.NOTE

Page 51 - SLOW COOK RECIPES - LAMB

28PRESSURE COOKING GUIDEPRESSURE COOKING LEGUMES1lb of dried legumes yields approximately 3–4 cups cooked legumes depending on type.INGREDIENTS1 ½ cup

Page 52 - SLOW COOK RECIPES - CHICKEN

CONGRATULATIONSon the purchase of your Breville product*Registering is not a substitute for proof of purchase when submitting a Warranty Claim.USA Con

Page 53 - STEAM SETTING

29PRESSURE COOKING GUIDEPRESSURE COOKING VEGETABLESINGREDIENTS2lbs prepared vegetables1 cup water or stockMETHOD1. Add vegetables and water or stock t

Page 54

30PRESSURE COOKING GUIDEFRUIT PRESSURE SETTINGPRESSURE COOK TIMECONVENTIONAL COOKING TIMEFRUITApples, whole, 2lbsPeaches, whole, 2lbsPears, whole, 2lb

Page 55 - STEAM RECIPES

31HOW TO POT ROASTThe addition of liquid is required for pot roasting. Place meat in the removable cooking bowl, then add suffi cient liquid to cover u

Page 56 - ASIAN FISH PARCELS

32HOW TO ROAST Roasting meats using either PRESSURE COOK or SLOW COOK settings, creates tender, fl avorsome results. Both cooking processes break down

Page 57 - STEAM RECIPES - DESSERTS

33HOW TO SLOW COOKBASIC ROASTINGREDIENTS2–2 ½lb beef, veal, lamb or pork roast or whole 2 ½lb chicken1 cup beef or chicken stockMETHODSauté Setting1.

Page 58 - WITH CHOCOLATE SAUCE

34HOME MADE HOMMUSMakes 2 cupsINGREDIENTS2 cups dried chickpeas3 cups water2 cloves garlic, crushedJuice of a lemon2 tablespoons hulled tahini2–3 tabl

Page 59 - CARE AND CLEANING

35CHICKEN STOCKMakes 2.5 quartsINGREDIENTS2lbs chicken carcasses1 onion, sliced1 carrot, cut into 5 chunks1 stick celery, sliced4 white peppercorns1 b

Page 60

36BEEF STOCKMakes 2.5 quartsINGREDIENTS2 tablespoons oil2 carrots, diced2 sticks celery, sliced2 onions, chopped2 garlic cloves, sliced3lbs beef bones

Page 61

37CHICKEN SOUPServes 6 to 8INGREDIENTS3lbs chicken pieces (legs, wings, thighs)1 medium onion, quartered2 carrots, peeled and cut into 1 inch slices1

Page 62

38PAGE HEADER...VEGETABLE SOUPServes 4 to 6INGREDIENTS1 tablespoon vegetable oil1 large onion, fi nely chopped3 cloves garlic, fi nely chopped2 large

Page 63 - TROUBLESHOOTING

3CONTENTS4 Breville recommends safety fi rst7 Know your Breville product10 Quick Start Guide12 Before fi rst use17 Operating yourBreville product

Page 64

39PAGE HEADER...PRESSURE COOK RECIPES - LEGUMESCHICK PEA CURRY WITH SWEET POTATOServes 6 to 8INGREDIENTS1½ cups (335g) dried chick peas1 tablespoon

Page 65 - PAGE HEADER...NOTES

40PAGE HEADER...CHICKEN AND PESTO RISOTTOServes 4 to 6INGREDIENTS1 tablespoon butter½lb chicken breast fi llets, thinly sliced1 tablespoon olive oil1

Page 66

41PAGE HEADER...PAPRIKA CHICKENServes 4 to 6INGREDIENTS2 tablespoons vegetable oil2 medium onions, diced2 vine-ripened tomatoes, skinned and diced½

Page 67 - FÉLICITATIONS

42PAGE HEADER...PRESSURE COOK RECIPES - BEEFCORNED BEEFServes 4 to 6INGREDIENTS2–2.5lb piece of corned beef1 large onion studded with 6 cloves1 tabl

Page 68

43PAGE HEADER...PRESSURE COOK RECIPES - BEEFSOY AND GARLIC BEEF ROASTServes 4 to 5INGREDIENTS2.5lb rolled beef boneless scotch fi llet1 tablespoon ol

Page 69 - POUR RÉFÉRENCE FUTURE

44PAGE HEADER...SPAGHETTI WITH QUICK BOLOGNAISE SAUCE Serves 6 to 8INGREDIENTS2 tablespoons olive oil1 medium onion, diced4 cloves garlic, crushed 1

Page 70

45PAGE HEADER...BASIC EGG CUSTARDServes 4 INGREDIENTS4 eggs, beaten1⁄3 cup caster sugar¾ cup (200ml) milk1½ teaspoons vanilla extractMETHOD1. In a l

Page 71 - CONSERVEZ CES INSTRUCTIONS

46PAGE HEADER...CHRISTMAS PUDDINGServes 4 to 6INGREDIENTS¼lb dried fruit2 tablespoons brandy¼ cup boiling water¼ cup golden syrup4 tablespoons butte

Page 72 - CONNAISSANCE

47PAGE HEADER...SLOW COOK SETTINGThe Fast Slow Cooker has been designed specifi cally with a unique Slow Cook setting for fl avor layering. A techniqu

Page 73

48PAGE HEADER...HOW TO SLOW COOK1. Place removable cooking bowl into stainless steel base. 2. Attach clean silicone rubber gasket securely into ga

Page 74

4BREVILLE RECOMMENDS SAFETY FIRSTAt Breville we are very safety conscious. We design and manufacture consumer products with the safety of you, our val

Page 75 - Guide de démarrage rapide

49PAGE HEADER...SLOW COOK SETTING5. Press the FUNCTION button until SLOW COOK indicator light fl ashes red.6. To set the TIMER; press TIMER button

Page 76 - 1-855-683-3535

50PAGE HEADER...LAMB SHANKS BRAISED IN CHAR SIU SAUCEServes 4INGREDIENTS4 lamb shanks (4–5 inches)1 tablespoon plain fl our1 tablespoon vegetable oil

Page 77 - UTILISATION

51PAGE HEADER...CHICKEN WITH SHALLOTS AND GARLICServes 4 to 6INGREDIENTS2lbs chicken pieces (thigh cutlets and drumsticks), excess fat and skin remo

Page 78

52PAGE HEADER...HOW TO STEAM1. Place stainless steel trivet inside removable cooking bowl and add a minimum 1 quart (4 cups) of hot liquid (water o

Page 79 - AVANT LA PREMIÈRE UTILISATION

53PAGE HEADER...Quick Release – This method uses the Steam Release Button. Depress in short bursts until all steam has been released.IMPORTANTSteam

Page 80 - PRÉPARER LES LÉGUMES

54PAGE HEADER...Basic Steamed VegetablesSelect vegetable from basic steaming chart.1 quart hot water or stock.Place trivet into the removable cookin

Page 81

55PAGE HEADER...ASIAN FISH PARCELSServes 2INGREDIENTS2 x 5oz fi sh fi llets, skin on, such as snapper or blue eye trevalla1 bunch asparagus, trimmed2

Page 82 - FONCTIONNEMENT

56PAGE HEADER...CARAMEL PUDDING WITH BUTTERSCOTCH SAUCEServes 4 to 6INGREDIENTS4 tablespoons butter½ cup milk1 egg, well beaten2 teaspoons vanilla e

Page 83 - CUISSON LENTE OU À PRESSION

57PAGE HEADER...DOUBLE CHOCOLATE PUDDING WITH CHOCOLATE SAUCEServes 4 to 6INGREDIENTS4 tablespoons cooking chocolate2 teaspoons butter1 egg, well be

Page 84

CARE AND CLEANINGyour Breville product

Page 85 - À PRESSION

5BREVILLE RECOMMENDS SAFETY FIRST5• Do not exceed maximum fi ll level. Some foods expand during pressure cooking such as rice, pulses and grains. For

Page 86 - Soupape

59CARE AND CLEANINGWARNING• Do not use abrasive cleaners, steel wool or scouring pads.• Do not immerse stainless steel base or power cord in water o

Page 87

60PAGE HEADER...NOTEThere are 6 triangular metal cut out grips around the inside of the lid that keep the holder in place.Wash gasket and holder in

Page 88

61PAGE HEADER...CARE AND CLEANINGc) Wash the inside of the lid with a wet, soapy sponge or cloth. Use a brush to remove oil residue if necessary. W

Page 90 - MEDIUM (moyenne)

63TROUBLESHOOTINGPROBLEM EASY SOLUTIONEO is displayed on LED Screena. Check that lid is closed properly.b. Check that the Pressure Release Valve is

Page 92

65PAGE HEADER...NOTES

Page 93 - CUISSON À PRESSION DES

*L’enregistrement n’est pas un substitut à la preuve d’achatlorsque vous soumettez une réclamation de garantie.Consommateurs américains: www.brevilleu

Page 94

67PAGE HEADER...TABLE DES MATIÈRES68 Breville vous recommande la sécurité avant tout71 Faites la connaissance de votreproduit Breville74 Guide

Page 95 - MARCHE À SUIVRE

68PAGE HEADER...BREVILLE VOUS RECOMMANDE LA SÉCURITÉ AVANT TOUTLISEZ TOUTES LES INSTRUCTIONS AVANT L'USAGE ET CONSERVEZ-LES POUR RÉFÉRENCE FUTU

Page 96

6BREVILLE RECOMMENDS SAFETY FIRST• To protect against electric shock, do not immerse the appliance base, power base, power cord or power plug in wate

Page 97 - COMMENT RÔTIR

69PAGE HEADER...BREVILLE VOUS RECOMMANDE LA SÉCURITÉ AVANT TOUTUn remplissage excessif peut risquer de bloquer la soupape de décharge et celle de l&

Page 98 - RÔTI DE BASE

70PAGE HEADER...IMPORTANTES MESURES DE SÉCURITÉ POUR TOUT APPAREIL ÉLECTRIQUE • Déroulez complètement le cordon d'alimentation avant l'us

Page 99 - HUMMUS MAISON

FAITES LA CONNAISSANCEde votre produit Breville

Page 100 - BOUILLON DE POULET

72PAGE HEADER...FAITES LA CONNAISSANCE DE VOTRE PRODUIT BREVILLEA. Poignée du couvercleB. Soupape de décharge/régulatrice de pressionContrôle la d

Page 101 - BOUILLON DE BOEUF

73PAGE HEADER...P. Touche TIMER (minuterie)Règle le temps de cuisson Q. Joint d'étanchéité en caoutchouc siliconeVa au lave-vaisselleR. Soup

Page 102 - SOUPE AU POULET

74PAGE HEADER...Guide de démarrage rapideCe guide est conçu pour la première utilisation seulement.Pour plus d'information et de sécurité, voir

Page 103 - SOUPE AUX LÉGUMES

75PAGE HEADER...6Voir le livret d'instructions ou contacter le Service aux consommateurs de Breville.AIDE!É.-U.1-866-273-8455CANADA1-855-683-35

Page 104 - & PATATES DOUCES

AVANT LA PREMIÈRE UTILISATIONde votre produit Breville

Page 105 - RISOTTO AU POULET ET PESTO

77AVANT LA PREMIÈRE UTILISATIONPRÉPARER L'AUTOCUISEUR/MIJOTEUSE POUR UTILISATION1. Avant la première utilisation, retirez tout matériel d'e

Page 106 - POULET AU PAPRIKA

78PAGE HEADER...À FAIRE• Faites toujours décongeler la viande et la volaille avant la cuisson.• Utilisez des gants de cuisine bien secs lorsque vo

Page 107 - CORNED-BEEF

KNOWyour Breville product

Page 108

79PAGE HEADER...TRUCS & ASTUCES AVANT LA CUISSON LENTE OU À PRESSIONPRÉPARER LA VIANDE ET LA VOLAILLEChoisissez des coupes de viande propices à

Page 109 - VITE FAITE

80PAGE HEADER...PRÉPARER LES LÉGUMINEUSES (HARICOTS ET POIS)Les légumineuses peuvent être cuites sans trempage préalable.Pour réduire le temps de cu

Page 110 - CRÈME ANGLAISE DE BASE

FONCTIONNEMENTde votre produit Breville

Page 111 - PLUM PUDDING

82PAGE HEADER...GUIDE DU DÉBUTANT POUR FAIRE SAUTER ET SAISIRFAIRE SAUTER ET SAISIR AVANT LA CUISSON LENTE OU À PRESSIONFaire sauter et saisir les a

Page 112 - RÉGLAGE DE CUISSON LENTE

83PAGE HEADER...8. Mettez les aliments à faire sauter/saisir dans la cuve de cuisson. Selon la quantité d'aliments à saisir, il se peut que vo

Page 113 - COMMENT CUIRE LENTEMENT

84PAGE HEADER...GUIDE DU DÉBUTANT POUR CUIRE À PRESSIONLes autocuiseurs représentent la solution idéale pour cuire de succulents rôtis, des plats en

Page 114 - ATTENTION

85PAGE HEADER...GUIDE DU DÉBUTANT POUR CUIRE À PRESSION6. Assurez-vous que la soupape de décharge/régulatrice de pression est tournée à la position

Page 115 - SAUCE CHAR SIU

86PAGE HEADER...GUIDE DU DÉBUTANT POUR CUIRE À PRESSION8. Pour régler la minuterie, pressez la touche TIMER pour augmenter le temps de cuisson. Il

Page 116

87PAGE HEADER...GUIDE DU DÉBUTANT POUR CUIRE À PRESSIONIMPORTANT• Il peut prendre de 30 secondes à 20 minutes pour atteindre la pression désirée, s

Page 117 - COMMENT CUIRE À LA VAPEUR

GUIDE POUR CUIRE À PRESSION & CONVERSION DE RECETTES CONVENTIONNELLESpour votre produit Breville

Page 118

8KNOW YOUR BREVILLE PRODUCTA. Lid HandleB. Pressure Regulator/Release valveControls rate at which steam vents out of cooker and subsequently degree

Page 119

89PAGE HEADER...GUIDE POUR CUIRE À PRESSIONVIANDE, VOLAILLE ET FRUITS DE MERRÉGLAGE DE PRESSIONTEMPS DE CUISSON À PRESSIONTEMPS DE CUISSON CONVENTIO

Page 120 - ASIATIQUES

90PAGE HEADER...GUIDE POUR CUIRE À PRESSIONCUISSON À PRESSION DU RIZLavez bien le riz jusqu'à ce que l'eau en sorte claire. Après l'a

Page 121 - BUTTERSCOTCH

91PAGE HEADER...A BEGINNER'S GUIDE TO SAUTÉ AND SEARGUIDE POUR CUIRE À PRESSIONNOTELorsque vous cuisez le riz, les céréales ou les pâtes, dépre

Page 122 - SAUCE AU CHOCOLAT

92PAGE HEADER...GUIDE POUR CUIRE À PRESSIONCUISSON À PRESSION DES LÉGUMESINGRÉDIENTS1kg de légumes préparés1 litre d'eau chaude ou bouillonMARC

Page 123 - NETTOYAGE

93PAGE HEADER...GUIDE POUR CUIRE À PRESSIONFRUITS RÉGLAGE DE PRESSIONTEMPS DE CUISSON À PRESSIONTEMPS DE CUISSON CONVENTIONNELLEFRUITSPommes, entièr

Page 124

94PAGE HEADER...COMMENT BRAISERL'ajout de liquide est requis pour braiser. Mettez les aliments dans la cuve de cuisson et ajoutez suffi samment

Page 125 - ENTRETIEN ET NETTOYAGE

95PAGE HEADER...Réglage Pressure Cook (Cuisson à pression)7. Presser la touche FUNCTION et sélectionner PRESSURE COOK. Le voyant s'illuminera.

Page 126

96PAGE HEADER...COMMENT RÔTIRCOMMENT RÔTIRRôtir les viandes en utilisant les réglages PRESSURE COOK ou SLOW COOK (Cuisson à pression ou cuisson lent

Page 127 - GUIDE DE DÉPANNAGE

97PAGE HEADER...COMMENT RÔTIRRÔTI DE BASEINGRÉDIENTS1 rôti de boeuf, veau, agneau ou porc de 1–1,2 kg ou 1 poulet de 1–1,2 kg250ml (1 tasse) de boui

Page 128

98PAGE HEADER...RECETTES DE CUISSON À PRESSION - TREMPETTEHUMMUS MAISON2 tassesINGRÉDIENTS2 tasses de pois chiches, séchés750ml (3 tasses) d'ea

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