www.breville.com Breville is a registered trademark of Breville Pty. Ltd. A.B.N. 98 000 092 928. Copyright Breville Pty. Ltd. 2012. Due to continued p
9KNOW YOUR BREVILLE PRODUCTP. Timer button Sets cooking time.Q. Silicone Rubber Sealing Gasket Dishwasher safe. R. Pressure Safety ValveS. Pressur
99PAGE HEADER...RECETTES DE CUISSON À PRESSION - BOUILLONSBOUILLON DE POULET2,5 litresINGRÉDIENTS1kg de carcasses de poulet1 oignon, tranché1 carott
100PAGE HEADER...RECETTES DE CUISSON À PRESSION - BOUILLONSBOUILLON DE BOEUF2,5 litresINGRÉDIENTS2 c. à soupe d'huile2 carottes, coupées en dés
101PAGE HEADER...SOUPE AU POULET6–8 portionsINGREDIENTS1½ kg de poulet (pilons, ailes, cuisses)1 oignon moyen, coupé en 42 carottes, pelées et coupé
102PAGE HEADER...SOUPE AUX LÉGUMES4–6 portionsINGRÉDIENTS1 c. à soupe d'huile végétale1 gros oignon, fi nement haché3 gousses d'ail, fi neme
103PAGE HEADER...CURRY AUX POIS CHICHES& PATATES DOUCESEnviron 6–8 portionsINGRÉDIENTS1½ tasse (335g) de pois chiches, séchés1 c. à soupe d&apos
104PAGE HEADER...RISOTTO AU POULET ET PESTO4–6 portionINGRÉDIENTS1 c. à soupe de beurre225g de fi lets de poitrine de poulet, fi nement tranchés1 c. à
105PAGE HEADER...POULET AU PAPRIKA4–6 portionINGRÉDIENTS2 c. à soupe d'huile végétale2 oignons moyens, coupés en dés2 tomates en grappe, pelée
106PAGE HEADER...CORNED-BEEF4–6 portionsINGRÉDIENTS1–1,2kg de corned-beef1 gros oignon piqué de 6 clous de girofl e1 c. à soupe de vinaigre de cidre1
107PAGE HEADER...RÔTI DE BOEUF AU SOYA ET À L'AIL4–5 portionsINGRÉDIENTS1,2 kg de fi let de boeuf roulé1 c. à soupe d'huile d'olive1 c
108PAGE HEADER...SPAGHETTI & SAUCE BOLOGNAISE VITE FAITE6–8 portionsINGRÉDIENTS2 c. à soupe d'huile d'olive1 oignon moyen, coupé en dé
Quick Start Guide This Quick Start Guide is designed for first time use. For safety and more information, refer to your Instruction Booklet.2Wash sili
109PAGE HEADER...CRÈME ANGLAISE DE BASE4 portionsINGRÉDIENTS4 oeufs, battus1⁄3 tasse de sucre à glacer200ml (¾ tasse) de lait1½ c. à thé d'esse
110PAGE HEADER...PLUM PUDDING4–6 portionsINGRÉDIENTS100g de fruits séchés2 c. à soupe de brandy¼ tasse d'eau bouillante¼ tasse de sirop doré4 c
111PAGE HEADER...RÉGLAGE DE CUISSON LENTEL'autocuiseur/mijoteuse a été conçu spécifi quement avec un réglage unique de cuisson lente qui superpo
112PAGE HEADER...COMMENT CUIRE LENTEMENT1. Placez la cuve de cuisson amovible dans son boîtier en acier inoxydable. 2. Fixez solidement le joint e
113PAGE HEADER...5. Pressez la touche FUNCTION jusqu'à ce que le voyant SLOW COOK (Cuisson lente) clignote en rouge.6. Pour régler la minuter
114RECETTES DE CUISSON LENTE - AGNEAUJARRETS D'AGNEAU BRAISÉS EN SAUCE CHAR SIU4 portionsINGRÉDIENTS4 jarrets d'agneau de 10–12cm de long1 c
115PAGE HEADER...POULET À L'ÉCHALOTE ET À L'AIL4–6 portionsINGRÉDIENTS1kg de morceaux de poulet (cuisses et pilons), sans la peau ni le gr
116PAGE HEADER...COMMENT CUIRE À LA VAPEUR1. Placez la grille de cuisson en acier inoxydable dans la cuve de cuisson amovible et ajoutez un minimum
117PAGE HEADER...Décharge rapide – Cette méthode utilise le bouton de décharge de vapeur. Pressez-le par petits coups jusqu'à ce que toute la v
118PAGE HEADER...Légumes cuits à la vapeurChoisissez les légumes mentionnés dans le tableau de cuisson de base.1 litre d'eau ou de bouillon cha
6Refer to the Instruction Bookor Contact Customer Service.HELP!USA1-866-273-8455CANADA1-855-683-35353Select FUNCTION button until STEAM function indic
119RECETTES DE CUISSON À LA VAPEURPAPILLOTES DE POISSON ASIATIQUES2 portionsINGRÉDIENTS2 fi lets de poisson de 150g, avec la peau, comme le vivaneau ou
120RECETTES DE CUISSON À LA VAPEURPUDDING CARAMEL & SAUCE BUTTERSCOTCH4–6 portionsINGRÉDIENTS4 c. à soupe de beurre½ tasse de lait1 oeuf, bien bat
121PAGE HEADER...PUDDING AU DOUBLE CHOCOLAT & SAUCE AU CHOCOLAT4–6 portionsINGRÉDIENTS4 c. à soupe de chocolat à cuisson2 c. à thé de beurre1 oe
ENTRETIEN ET NETTOYAGEde votre produit Breville
123PAGE HEADER...ENTRETIEN ET NETTOYAGEATTENTION• N'utilisez pas de nettoyants abrasifs, de laine d'acier ou de tampons à récurer.• N&ap
124PAGE HEADER...5. Démontez le couvercle.a) Tout d'abord, retirez délicatement le joint de caoutchouc silicone sous le support du joint. Vér
125PAGE HEADER...c) Lavez l'intérieur du couvercle avec un chiffon ou une éponge mouillée et savonneuse. Utilisez une brosse pour retirer les
GUIDE DE DÉPANNAGE
127PAGE HEADER...GUIDE DE DÉPANNAGEPROBLÈME SOLUTION FACILEEO apparaît sur l'écran DELa. Vérifi ez si le couvercle est bien fermé.b. Vérifi ez
BEFORE FIRST USEof your Breville product
13BEFORE FIRST USEPREPARING THE FAST SLOW COOKER FOR USE1. Before fi rst use, remove all promotional labels and packing materials.2. Remove the lid b
14BEFORE FIRST USEDO’S• Always thaw frozen meat and poultry before cooking.• Use dry oven mitts when lifting the removable bowl after cooking.• Alw
15HINTS AND TIPS BEFORE PRESSURE COOKING & SLOW COOKINGPREPARING MEAT AND POULTRYSelect cuts of meat suitable for pressure cooking by choosing cut
16PAGE HEADER...HINTS AND TIPS BEFORE PRESSURE COOKING & SLOW COOKINGPREPARING DRIED PULSES (BEANS AND PEAS)Legumes and pulses can be cooked wit
OPERATINGyour Breville product
18PAGE HEADER...A BEGINNER'S GUIDE TO SAUTÉ AND SEARSAUTEING AND SEARING BEFORE PRESSURE COOKING & SLOW COOKINGSautéing and Searing in the
BPR600XLthe Fast Slow Cooker™Instruction Book - Livret d’instructions
19PAGE HEADER...A BEGINNER'S GUIDE TO SAUTÉ AND SEAR6. When desired cooking time is displayed, press START/CANCEL button. SAUTÉ/SEAR indicator
20PAGE HEADER...A BEGINNER'S GUIDE TO PRESSURE COOKINGA BEGINNER’S GUIDE TO PRESSURE COOKINGPressure cookers are a great option for cooking suc
21PAGE HEADER...A BEGINNER'S GUIDE TO PRESSURE COOKING6. Ensure the Pressure Regulator Release Valve is turned to the PRESSURE position. For c
22PAGE HEADER...A BEGINNER'S GUIDE TO PRESSURE COOKING9. When LED displays “0” cooking has fi nished. The appliance will sound 5 beeps. 10. To
23PAGE HEADER...• Keep hands and face clear of Pressure Release Valve when appliance is in Pressure Cooking operation. Hot steam and water may be e
PRESSURE COOKING GUIDE &CONVERTING CONVENTIONAL RECIPESfor your Breville product
25PRESSURE COOKING GUIDE MEAT, POULTRY & SEAFOODPRESSURE SETTINGPRESSURE COOK TIMECONVENTIONAL COOKING TIMELAMBLamb Shanks 4 x 4.5–5" longLam
26PRESSURE COOKING GUIDEPRESSURE COOKING RICEWash rice well until water runs clear. Drain well and add rice to removable cooking bowl, measure water o
27PAGE HEADER...NOTEWhen cooking rice, cereals or pasta, depressurize slowly after cooking by pressing the Steam Release button in short bursts.NOTE
28PRESSURE COOKING GUIDEPRESSURE COOKING LEGUMES1lb of dried legumes yields approximately 3–4 cups cooked legumes depending on type.INGREDIENTS1 ½ cup
CONGRATULATIONSon the purchase of your Breville product*Registering is not a substitute for proof of purchase when submitting a Warranty Claim.USA Con
29PRESSURE COOKING GUIDEPRESSURE COOKING VEGETABLESINGREDIENTS2lbs prepared vegetables1 cup water or stockMETHOD1. Add vegetables and water or stock t
30PRESSURE COOKING GUIDEFRUIT PRESSURE SETTINGPRESSURE COOK TIMECONVENTIONAL COOKING TIMEFRUITApples, whole, 2lbsPeaches, whole, 2lbsPears, whole, 2lb
31HOW TO POT ROASTThe addition of liquid is required for pot roasting. Place meat in the removable cooking bowl, then add suffi cient liquid to cover u
32HOW TO ROAST Roasting meats using either PRESSURE COOK or SLOW COOK settings, creates tender, fl avorsome results. Both cooking processes break down
33HOW TO SLOW COOKBASIC ROASTINGREDIENTS2–2 ½lb beef, veal, lamb or pork roast or whole 2 ½lb chicken1 cup beef or chicken stockMETHODSauté Setting1.
34HOME MADE HOMMUSMakes 2 cupsINGREDIENTS2 cups dried chickpeas3 cups water2 cloves garlic, crushedJuice of a lemon2 tablespoons hulled tahini2–3 tabl
35CHICKEN STOCKMakes 2.5 quartsINGREDIENTS2lbs chicken carcasses1 onion, sliced1 carrot, cut into 5 chunks1 stick celery, sliced4 white peppercorns1 b
36BEEF STOCKMakes 2.5 quartsINGREDIENTS2 tablespoons oil2 carrots, diced2 sticks celery, sliced2 onions, chopped2 garlic cloves, sliced3lbs beef bones
37CHICKEN SOUPServes 6 to 8INGREDIENTS3lbs chicken pieces (legs, wings, thighs)1 medium onion, quartered2 carrots, peeled and cut into 1 inch slices1
38PAGE HEADER...VEGETABLE SOUPServes 4 to 6INGREDIENTS1 tablespoon vegetable oil1 large onion, fi nely chopped3 cloves garlic, fi nely chopped2 large
3CONTENTS4 Breville recommends safety fi rst7 Know your Breville product10 Quick Start Guide12 Before fi rst use17 Operating yourBreville product
39PAGE HEADER...PRESSURE COOK RECIPES - LEGUMESCHICK PEA CURRY WITH SWEET POTATOServes 6 to 8INGREDIENTS1½ cups (335g) dried chick peas1 tablespoon
40PAGE HEADER...CHICKEN AND PESTO RISOTTOServes 4 to 6INGREDIENTS1 tablespoon butter½lb chicken breast fi llets, thinly sliced1 tablespoon olive oil1
41PAGE HEADER...PAPRIKA CHICKENServes 4 to 6INGREDIENTS2 tablespoons vegetable oil2 medium onions, diced2 vine-ripened tomatoes, skinned and diced½
42PAGE HEADER...PRESSURE COOK RECIPES - BEEFCORNED BEEFServes 4 to 6INGREDIENTS2–2.5lb piece of corned beef1 large onion studded with 6 cloves1 tabl
43PAGE HEADER...PRESSURE COOK RECIPES - BEEFSOY AND GARLIC BEEF ROASTServes 4 to 5INGREDIENTS2.5lb rolled beef boneless scotch fi llet1 tablespoon ol
44PAGE HEADER...SPAGHETTI WITH QUICK BOLOGNAISE SAUCE Serves 6 to 8INGREDIENTS2 tablespoons olive oil1 medium onion, diced4 cloves garlic, crushed 1
45PAGE HEADER...BASIC EGG CUSTARDServes 4 INGREDIENTS4 eggs, beaten1⁄3 cup caster sugar¾ cup (200ml) milk1½ teaspoons vanilla extractMETHOD1. In a l
46PAGE HEADER...CHRISTMAS PUDDINGServes 4 to 6INGREDIENTS¼lb dried fruit2 tablespoons brandy¼ cup boiling water¼ cup golden syrup4 tablespoons butte
47PAGE HEADER...SLOW COOK SETTINGThe Fast Slow Cooker has been designed specifi cally with a unique Slow Cook setting for fl avor layering. A techniqu
48PAGE HEADER...HOW TO SLOW COOK1. Place removable cooking bowl into stainless steel base. 2. Attach clean silicone rubber gasket securely into ga
4BREVILLE RECOMMENDS SAFETY FIRSTAt Breville we are very safety conscious. We design and manufacture consumer products with the safety of you, our val
49PAGE HEADER...SLOW COOK SETTING5. Press the FUNCTION button until SLOW COOK indicator light fl ashes red.6. To set the TIMER; press TIMER button
50PAGE HEADER...LAMB SHANKS BRAISED IN CHAR SIU SAUCEServes 4INGREDIENTS4 lamb shanks (4–5 inches)1 tablespoon plain fl our1 tablespoon vegetable oil
51PAGE HEADER...CHICKEN WITH SHALLOTS AND GARLICServes 4 to 6INGREDIENTS2lbs chicken pieces (thigh cutlets and drumsticks), excess fat and skin remo
52PAGE HEADER...HOW TO STEAM1. Place stainless steel trivet inside removable cooking bowl and add a minimum 1 quart (4 cups) of hot liquid (water o
53PAGE HEADER...Quick Release – This method uses the Steam Release Button. Depress in short bursts until all steam has been released.IMPORTANTSteam
54PAGE HEADER...Basic Steamed VegetablesSelect vegetable from basic steaming chart.1 quart hot water or stock.Place trivet into the removable cookin
55PAGE HEADER...ASIAN FISH PARCELSServes 2INGREDIENTS2 x 5oz fi sh fi llets, skin on, such as snapper or blue eye trevalla1 bunch asparagus, trimmed2
56PAGE HEADER...CARAMEL PUDDING WITH BUTTERSCOTCH SAUCEServes 4 to 6INGREDIENTS4 tablespoons butter½ cup milk1 egg, well beaten2 teaspoons vanilla e
57PAGE HEADER...DOUBLE CHOCOLATE PUDDING WITH CHOCOLATE SAUCEServes 4 to 6INGREDIENTS4 tablespoons cooking chocolate2 teaspoons butter1 egg, well be
CARE AND CLEANINGyour Breville product
5BREVILLE RECOMMENDS SAFETY FIRST5• Do not exceed maximum fi ll level. Some foods expand during pressure cooking such as rice, pulses and grains. For
59CARE AND CLEANINGWARNING• Do not use abrasive cleaners, steel wool or scouring pads.• Do not immerse stainless steel base or power cord in water o
60PAGE HEADER...NOTEThere are 6 triangular metal cut out grips around the inside of the lid that keep the holder in place.Wash gasket and holder in
61PAGE HEADER...CARE AND CLEANINGc) Wash the inside of the lid with a wet, soapy sponge or cloth. Use a brush to remove oil residue if necessary. W
TROUBLESHOOTING
63TROUBLESHOOTINGPROBLEM EASY SOLUTIONEO is displayed on LED Screena. Check that lid is closed properly.b. Check that the Pressure Release Valve is
64PAGE HEADER...NOTES
65PAGE HEADER...NOTES
*L’enregistrement n’est pas un substitut à la preuve d’achatlorsque vous soumettez une réclamation de garantie.Consommateurs américains: www.brevilleu
67PAGE HEADER...TABLE DES MATIÈRES68 Breville vous recommande la sécurité avant tout71 Faites la connaissance de votreproduit Breville74 Guide
68PAGE HEADER...BREVILLE VOUS RECOMMANDE LA SÉCURITÉ AVANT TOUTLISEZ TOUTES LES INSTRUCTIONS AVANT L'USAGE ET CONSERVEZ-LES POUR RÉFÉRENCE FUTU
6BREVILLE RECOMMENDS SAFETY FIRST• To protect against electric shock, do not immerse the appliance base, power base, power cord or power plug in wate
69PAGE HEADER...BREVILLE VOUS RECOMMANDE LA SÉCURITÉ AVANT TOUTUn remplissage excessif peut risquer de bloquer la soupape de décharge et celle de l&
70PAGE HEADER...IMPORTANTES MESURES DE SÉCURITÉ POUR TOUT APPAREIL ÉLECTRIQUE • Déroulez complètement le cordon d'alimentation avant l'us
FAITES LA CONNAISSANCEde votre produit Breville
72PAGE HEADER...FAITES LA CONNAISSANCE DE VOTRE PRODUIT BREVILLEA. Poignée du couvercleB. Soupape de décharge/régulatrice de pressionContrôle la d
73PAGE HEADER...P. Touche TIMER (minuterie)Règle le temps de cuisson Q. Joint d'étanchéité en caoutchouc siliconeVa au lave-vaisselleR. Soup
74PAGE HEADER...Guide de démarrage rapideCe guide est conçu pour la première utilisation seulement.Pour plus d'information et de sécurité, voir
75PAGE HEADER...6Voir le livret d'instructions ou contacter le Service aux consommateurs de Breville.AIDE!É.-U.1-866-273-8455CANADA1-855-683-35
AVANT LA PREMIÈRE UTILISATIONde votre produit Breville
77AVANT LA PREMIÈRE UTILISATIONPRÉPARER L'AUTOCUISEUR/MIJOTEUSE POUR UTILISATION1. Avant la première utilisation, retirez tout matériel d'e
78PAGE HEADER...À FAIRE• Faites toujours décongeler la viande et la volaille avant la cuisson.• Utilisez des gants de cuisine bien secs lorsque vo
KNOWyour Breville product
79PAGE HEADER...TRUCS & ASTUCES AVANT LA CUISSON LENTE OU À PRESSIONPRÉPARER LA VIANDE ET LA VOLAILLEChoisissez des coupes de viande propices à
80PAGE HEADER...PRÉPARER LES LÉGUMINEUSES (HARICOTS ET POIS)Les légumineuses peuvent être cuites sans trempage préalable.Pour réduire le temps de cu
FONCTIONNEMENTde votre produit Breville
82PAGE HEADER...GUIDE DU DÉBUTANT POUR FAIRE SAUTER ET SAISIRFAIRE SAUTER ET SAISIR AVANT LA CUISSON LENTE OU À PRESSIONFaire sauter et saisir les a
83PAGE HEADER...8. Mettez les aliments à faire sauter/saisir dans la cuve de cuisson. Selon la quantité d'aliments à saisir, il se peut que vo
84PAGE HEADER...GUIDE DU DÉBUTANT POUR CUIRE À PRESSIONLes autocuiseurs représentent la solution idéale pour cuire de succulents rôtis, des plats en
85PAGE HEADER...GUIDE DU DÉBUTANT POUR CUIRE À PRESSION6. Assurez-vous que la soupape de décharge/régulatrice de pression est tournée à la position
86PAGE HEADER...GUIDE DU DÉBUTANT POUR CUIRE À PRESSION8. Pour régler la minuterie, pressez la touche TIMER pour augmenter le temps de cuisson. Il
87PAGE HEADER...GUIDE DU DÉBUTANT POUR CUIRE À PRESSIONIMPORTANT• Il peut prendre de 30 secondes à 20 minutes pour atteindre la pression désirée, s
GUIDE POUR CUIRE À PRESSION & CONVERSION DE RECETTES CONVENTIONNELLESpour votre produit Breville
8KNOW YOUR BREVILLE PRODUCTA. Lid HandleB. Pressure Regulator/Release valveControls rate at which steam vents out of cooker and subsequently degree
89PAGE HEADER...GUIDE POUR CUIRE À PRESSIONVIANDE, VOLAILLE ET FRUITS DE MERRÉGLAGE DE PRESSIONTEMPS DE CUISSON À PRESSIONTEMPS DE CUISSON CONVENTIO
90PAGE HEADER...GUIDE POUR CUIRE À PRESSIONCUISSON À PRESSION DU RIZLavez bien le riz jusqu'à ce que l'eau en sorte claire. Après l'a
91PAGE HEADER...A BEGINNER'S GUIDE TO SAUTÉ AND SEARGUIDE POUR CUIRE À PRESSIONNOTELorsque vous cuisez le riz, les céréales ou les pâtes, dépre
92PAGE HEADER...GUIDE POUR CUIRE À PRESSIONCUISSON À PRESSION DES LÉGUMESINGRÉDIENTS1kg de légumes préparés1 litre d'eau chaude ou bouillonMARC
93PAGE HEADER...GUIDE POUR CUIRE À PRESSIONFRUITS RÉGLAGE DE PRESSIONTEMPS DE CUISSON À PRESSIONTEMPS DE CUISSON CONVENTIONNELLEFRUITSPommes, entièr
94PAGE HEADER...COMMENT BRAISERL'ajout de liquide est requis pour braiser. Mettez les aliments dans la cuve de cuisson et ajoutez suffi samment
95PAGE HEADER...Réglage Pressure Cook (Cuisson à pression)7. Presser la touche FUNCTION et sélectionner PRESSURE COOK. Le voyant s'illuminera.
96PAGE HEADER...COMMENT RÔTIRCOMMENT RÔTIRRôtir les viandes en utilisant les réglages PRESSURE COOK ou SLOW COOK (Cuisson à pression ou cuisson lent
97PAGE HEADER...COMMENT RÔTIRRÔTI DE BASEINGRÉDIENTS1 rôti de boeuf, veau, agneau ou porc de 1–1,2 kg ou 1 poulet de 1–1,2 kg250ml (1 tasse) de boui
98PAGE HEADER...RECETTES DE CUISSON À PRESSION - TREMPETTEHUMMUS MAISON2 tassesINGRÉDIENTS2 tasses de pois chiches, séchés750ml (3 tasses) d'ea
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